Известие

Collapse
No announcement yet.

Кабели за свещи 145 1.3 боксер

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Stelt, нямам мерак да дам 3-пъти повече пари за кабели, просто се притеснявам да не се окаже че са ментета... иначе определено искам Тесла да си купя.
    Токущо говорих с Косер, кабелите са с медна сърцевина и съпротивлението е в лулата. незнам това дали е добре. За 1.4 боксер предлагат само такива. Има 2 модела които се различават по вида на лулите.
    In God we trust, all others pay cash.
    Alfa Romeo 145 1.3 Boxer - Ex-car
    Оpel Vectra C 2.2i '08 Elegance

Comment

Кабели

Колега взимай Tesla и несе чуди,мойта е 1.3 и сложих на такива разликата беше невероятна с тези кабели дадох 21 лева за комплекта!Поздрави
      sigpicБързай бавно!!!

Comment

колега, не знам какво са ти казали от косер, но за 1,4 боксер излиза каталожен номер T597B което са кабели с резистивна сърцевина.

кабелите с резистивна сърцевина ползват въглеродна нишка която има определено съпротивление на линеен метър. това помага за намаляването на електромагнитните смущения от кабелите които могат да повлияват на еку-то ,радио и други, а също и намалят тока към свещта. проблемът е че след като имат съпротивление върху нишката се отделя топлина влошавайки свойствата и. като резултат сърцевината деградира и си повишава съпротивлението с времето което значи че ограничението на тока може да е прекалено и въобще свещта да не прави искра.
        кабелите с медна сърцевина имат съпротивления в лулите които служат да намалят смущенията излъчвани от кабела, но като цяло те са повече от тия с въглеродната нишка и понякога могат да сбъркат работата на еку-то , но пък са по издръжливи и тока към всички свещи е еднакъв.
        щом по каталог излиза еди кой си комплект за тая кола, независимо от кой тип са кабелите, трябва да работят без проблем.
        моите са тесла с медна сърцевина и няма проблеми с работата на колата, нито със смущения в радиото.
        точка

Comment

Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
          хубави са кабелите колега, взимай от тях. чешки са със щатски кабел.
          И аз съм с тях нямат грешка
          П.С. мисля че са полски само че
          145 1.6 няма я вече

Comment

Поръчах си кабелите в един от магазините на Косер. днес ще ги набавят от склада и утре ще отида да ги взема. дано и при мен всичко да е така идеално както при вас ще споделя мнение веднага щом ги сложа.

Comment

Колеги, в желанието да сме перфектни, ставаме пълни глупаци!Имам перфектни кабелин за 1.3 или 1.4, както ви харесвча, на цени от 140 евро, както и някакви Маррелли, също скъпи и в ред. Сложих си обаче тесла на оразмеряване, щото имах една тъпа авария(погледнете-най-тъпите аварии) и пробвах с тях. Карах си ги до последно,без проблеми.
              Компа е екраниран достатъчно добре.
              Смущения от нискоомните кабели се получават само на средни вълни!
              Абе давайте!
              На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
              Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Купих си кабели TESLA. Намерих си точният каталожен номер от линка който ми даде колегата Колев. Успокоих се че няма да имам проблеми с кабелите. сега нямам търпение да свърши работният ми ден и да отида да пробвам кабелите. Довечера трябва да пиеме с приятели, ама си мисля че няма да се разсърдят ако първо мина през гаража да сложа кабелите
                Много съм въодушевен
                Ще споделя как е колата с тях. Багодарско на всички, които ми помогнахте.

Comment

и така вчера, сложих новите кабели, колата пее, мотора работи много по-гладко, усеща разлика и във вървенето. сега като е студена не забива муцуната. с две думи благинка си е с новите кабели. Благодаря отново на всички за помощта и съветите.
                  темата май е за ключ вече

Comment

Working...
                  X